content="Національний Технічний Університет України - Київський Політехнічний Інститут -Кафедра оптичних та оптико-електронних приладів,СТУДЕНТАМ,Розклад,РОЗРОБКИ">
SPIE Русский Українська English            VK

12-15 травня 2019 року відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності», Олімпіада проводилась на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Cтудент гр. ПО-81мп приладобудівного факультету Пашков Ростислав Андрійович посів перше місце (керівник - ст. викл. каф. ОППЦБ Пятова А.В.).



До Університету прибули 122 студенти та курсанти із 52 закладів вищої освіти України, щоб взяти участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Залежно від специфіки ЗВО учасників розподілили на групи, в кожній з яких було визначено переможців першого, другого й третього ступенів.


Змагання проходили у два тури. Під час першого учасники виконували 70 тестових завдань, вирішували дві задачі та розв’язували логічний кросворд. У другому турі виконувались практичні завдання з надання домедичної допомоги, - для демонстрації засвоєння теоретичних знань та рівня практичних навичок. Завдання практичної частини містили дві ситуаційні задачі: реанімаційні заходи та надання домедичної допомоги при порушенні основних життєвих функцій організму та травмах. При оцінюванні відповідей на завдання ІІ туру висококваліфіковане та компетентне журі зважало на правильність і швидкість надання допомоги, а також креативність у вирішенні завдання. Учасники показали високий рівень знань, здобувши безцінний досвід; усі з великою цікавістю розв’язували надані їм завдання.

Ректор Університету, професор Мирослав Коваль, на церемонії закриття у вітальному слові подякував всім, хто взяв участь в Олімпіаді, і зазначив, що дуже важливим є те, що ми не байдужі до питань безпеки життєдіяльності. Він побажав присутнім доброго здоров’я, миру, любові та безпеки у кожному дні.