content="Національний Технічний Університет України - Київський Політехнічний Інститут -Кафедра оптичних та оптико-електронних приладів,СТУДЕНТАМ,Розклад,РОЗРОБКИ">
SPIE Русский Українська English            VK

20 листопада кафедру оптичних та оптико-електронних приладів відвідав професор Джіантанг Зенг з Шанхайського Інституту Кераміки Китайської академії наук.
В ході перемовин проф. Зенг представив результати роботи у створенні нових зразків оптичної кераміки та пьезокераміки. Проф. Зенг відмітив, що перспективною областю співпраці Шанхайського Інституту Кераміки з кафедрою оптичних та оптико-електронних приладів є розробка сучасних оптико-електронних приладів та їх компонентів, які використовують розроблену в його групі кераміку. Слід зазначити, що проф. Зенг має ряд високих нагород від Китайської академії наук за інноваційну діяльність, а керівник його групи проф. Гуоронг Лі отримав нагороди за найкращі наукові досягнення у КНР. Візит проф. Зенга є черговим кроком у розширенні та конкретизації наукової співпраці між кафедрою оптичних та оптико-електронних приладів та Академією наук Китайської народної республіки.